MLODA GOTUJE
Kategorie
BEZY
CIASTA TORTY TARTY
CIASTECZKA MUFFINY BABECZKI
CIASTECZKA MUFFINY BABECZKI ROGALIKI
DANIA NA IMPREZY ANDRZEJKI
DESERY
DLA DZIECI
DODATKI DO DAŃ
DODATKI DO DESERÓW I CIAST
DOMOWE KIEŁBASY I WĘDLINY
DROŻDŻÓWKI I ROGOLIKI
KAWA I HERBATA
KOKTAJLE
NA GRILLA
NALEWKI
PASTY
PASZTETY
PIERNIKI
PIZZA.
PRZEPIS NA BUŁKI I BAGIETKI
PRZEPISY NA OBIAD
PRZETWORY
PRZYSTAWKI
SYLWESTERA
ŚNIADANIE I KOLACJA
ŚWIĘTA BOŻEGO NARODZENIA
WIELKANOC.
ZUPY
środa, 1 maja 2013
JABŁKA KARMELIZOWANE
Składniki:
* 3 jabłka
* 1 łyżka masła
* 1 łyżka miodu
* 0,5 łyżeczki cynamonu
Sposób przygotowania:
Na patelni rozpuścić masło i miód. Wsypać jabłka pokrojone w kostkę i posypać cynamonem . Smażyć aż jabłka będą miękkie .
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Nowszy post
Starszy post
Strona główna
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
LinkWithin
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz