Kategorie
- BEZY
- CIASTA TORTY TARTY
- CIASTECZKA MUFFINY BABECZKI
- CIASTECZKA MUFFINY BABECZKI ROGALIKI
- DANIA NA IMPREZY ANDRZEJKI
- DESERY
- DLA DZIECI
- DODATKI DO DAŃ
- DODATKI DO DESERÓW I CIAST
- DOMOWE KIEŁBASY I WĘDLINY
- DROŻDŻÓWKI I ROGOLIKI
- KAWA I HERBATA
- KOKTAJLE
- NA GRILLA
- NALEWKI
- PASTY
- PASZTETY
- PIERNIKI
- PIZZA.
- PRZEPIS NA BUŁKI I BAGIETKI
- PRZEPISY NA OBIAD
- PRZETWORY
- PRZYSTAWKI
- SYLWESTERA
- ŚNIADANIE I KOLACJA
- ŚWIĘTA BOŻEGO NARODZENIA
- WIELKANOC.
- ZUPY
niedziela, 6 października 2013
Cukier cynamonowy
Cynamon zawsze gościł w mojej kuchni , uwielbiam go i to bardzo. Daję potrawą fajny złocisty kolor.
Bardzo nadaję się do np. jabłecznika, placka drożdżowego, ciast, ciasteczek , ryżu i nie tylko.
Cukier cynamonowy to mieszanina tylko cukru zwykłego z cynamonem . Nic prostszego chyba nie ma. :) Ile dać cynamonu do cukru ? To już od nas samych należy ja lubię mocny smak cynamonu wiec dałam 3:1 cynamonu.
Przechowywać w słoiczku .
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz